Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ENERGA: ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Έφεση κατά της πρόσφατης απόφασης, για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Energa – Hellas Power άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης, ζητώντας τις μέγιστες ποινές και την εξαφάνιση κάθε ελαφρυντικού»
Ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έκρινε ότι οι…δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων «δεν εστάθμησαν ορθώς τον βαθμό της εγκληματικής διάθεσης των κατηγορουμένων», και ζητεί την «εξαφάνιση» της απόφασης ως προς το σκέλος των ποινών αλλά και των ελαφρυντικών η αναγνώριση των οποίων ήταν η αιτία για να σπάσουν τα ισόβια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφεση έχει ως ζητούμενο, μεταξύ άλλων, να μην αναγνωριστεί η απλή συνέργεια (σσ: αφορά τον Βασίλη Μηλιώνη, και το αδίκημα της απλής συνέργειας στην υπεξαίρεση).
Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο αναγνώρισε στην πλειονότητα των κατηγορούμενων τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκφώνηση της απόφασης που αφορά την υπόθεση της Energa – Hellas Power αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 7 Μαρτίου οπότε το δικαστήριο θα αποφανθεί για την τύχη των 103 εκατ. ευρώ που έχουν δεσμευθεί.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...