Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Νέα Δημοκρατία-«Θα κόψουμε €350εκ από τους Στρατιωτικούς για να κλείσει η αξιολόγηση» (βίντεο)

Την ίδια ώρα που το στράτευμα δουλεύει στα “κόκκινα” λόγω και του προσφυγικού, μια δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη επικεφαλής του τομέα Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ,θα προκαλέσει σίγουρα μεγάλη συζήτηση και προβληματισμό εντός των ΕΔ.
Η κυρία Μπακογιάννη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star απαντώντας σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το τι θα έπραττε η ΝΔ στην παρούσα φάση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές είπε ότι το κόμμα της έχει καλύτερο μίγμα πολιτικής και ως παράδειγμα ανέφερε ότι “εμείς δεν θα χαρίζαμε τα 350.000.000 των περικοπών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας”!
Η δήλωση προκαλεί εντύπωση ,γιατί είναι γνωστό ότι στους στρατιωτικούς χρωστάμε! Με βάση την απόφαση του ΣτΕ,την οποία όλα τα κόμματα έχουν αποδεχτεί.
Προκαλεί εντύπωση για ακόμη μια φορά η ευκολία με την οποία όλα τα κόμματα έχουν πολύ εύκολη την “λύση” των περικοπών στην Εθνική Άμυνα.
Προκαλεί τρόμο το γεγονός ότι το πολιτικό μας σύστημα δείχνει στο σύνολό του ότι δεν έχει καταλάβει ούτε στο ελάχιστο σε τι κατάσταση έχει φθάσει η Εθνική Άμυνα.
Δεν έχουν γραφτεί όλα όσα αντιμετωπίζουν οι ΕΔ και το προσωπικό τους. Για λόγους ευνόητους. Θέλουμε να πιστεύουμε όμως ότι οι πολιτικοί μας έχουν ενημερωθεί. Και γι΄ αυτό δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως έστω και σε επίπεδο…θεωρίας εξακολουθούν να γίνονται συζητήσεις ,σκέψεις και προτάσεις για περισσότερες περικοπές στις ΕΔ.

Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...