Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Στο 4ο Ράιχ του ΔΝΤ, η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων είναι ιδεολογική εμμονή

Το 4ο Ράιχ του ΔΝΤ-Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων είναι ιδεολογική εμμονή, όπως ο Φύρερ για τους ΝΑΖΙ
Η επαναφορά του θεσμού της δουλείας 180χρονια μετά την κατάργηση της στις ΗΠΑ από τον Αβραάμ Λίνκολν , είναι η ιδεολογική ραχοκοκαλιά του ΔΝΤ και το έχει εφαρμόσει σε όλες τις χωρες που κατέστρεψε χωρίς εξαιρέσεις.
Χωρίς την επαναφορά του θεσμού της δουλείας το ΔΝΤ, με την ολοκληρωτική κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, δεν δίνει το πράσινο φως στις εταιρίες αξιολόγησης, που επίσης ελέγχει να δώσουν το πράσινο φως για επενδύσεις κοκ Αυτός ειναι κι ο λόγος που επιμένει να μπλοκάρει την αξιολόγηση αν και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό αντίκτυπο η ύπαρξη του!
Η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντέλια Βελκουλέσκου ζητά πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και απορρίπτει τις ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές, βάζοντας στο τραπέζι ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις, λοκ άουτ, αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο.
Φυσικά δεν είναι τυχαίο που ο πολιτικός αρχηγός που εκπροσωπεί την διαπλοκή να είναι οπαδός του εργασιακού μεσαίωνα κι ακομη πιο «φυσικά» μετά απο δεκατίες Νεοφιλελευθερισμού στην Ελλαδα, τα ΜΜΕ καταστροφολογούν λες και θα έρθουν οι Μπολσεβίκοι ή οι Βιετκόνγκ
Στην φωτο οι χωρες που… "σώθηκαν" απο το ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...