Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος καταγγέλλει κύκλωμα λαθρεμπόρων και μιζαδόρων που καθορίζει το πολιτικό και μιντιακό τοπίο

Σε βαρύτατες καταγγελίες προχώρησε μέσα απ’ το προσωπικό του F.B , ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ξεσπώντας για μιζαδόρους και λαθρεμπόρους όπλων που λυμαίνονται το μιντιακό και πολιτικό τοπίο.
Πρόκειται για συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, από έναν άνθρωπο που έχει δει πολλά στο χώρο, που αποκαλείται στην χώρα μας ως “ελληνική δημοσιογραφία”:
Ένα παρασκηνιακό και βρώμικο κύκλωμα με μίζες από όπλα, φάρμακα και προμήθειες αποτελούμενο από πολιτικούς, εκδότες, δημοσιογράφους διαμόρφωνε και καθόριζε-καθορίζει το πολιτικό και μιντιακό τοπίο…
Πολλοί από αυτούς παραμένουν πρωταγωνιστές και ο ένας βοηθάει τον άλλον για να μην πέσουν όλοι μαζί…τα δίνουν όλα για να κρατηθούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...