Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Ο Δρ Πυρηνικής Φυσικής Αθανάσιος Στάβερης-Πολυκαλάς στην διαδικτυακή εκπομπή του STAR, «Leaders», προειδοποιεί πως, σύμφωνα με την ΝASA, το φαινόμενο της ηλιακής καταιγίδας απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας. 
Μέλος της πρώτης επιστημονικής ομάδας διεθνώς, η οποία από το 2011 προτείνει ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ και θωράκιση Γης-ανθρωπότητας απέναντι σε διαστημικές απειλές, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αφανιστικό γεγονός, όπως αυτό που, ευτυχώς, γλιτώσαμε τον Ιούλιο του 2012, όταν μας προσπέρασε ηλιακή υπερκαταιγίδα, που θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη όλων των πυρηνικών!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...