Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Καραμανλικοί εναντίον Κυριάκου: «Διορία μέχρι τη Δευτέρα, αλλιώς παραιτήσου»!

Έξω φρενών με τα τερτίπια του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το λεγόμενο Καραμανλικό μπλοκ στη Νέα Δημοκρατία. Οι Καραμανλικοί που βρίσκονται «στα κάγκελα» αυτή την ώρα, προσάπτουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς όπως βλακώδες συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα!
O λόγος δεν είναι άλλος από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει… και αναζοπυρώθηκε τη Παρασκευή μέσα στη Βουλή μεταξύ των Κ.Ο. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχετικά με το ποιος φέρει μεγαλύτερη ευθύνη για την ένταξη και υποταγή της χώρας στα μνημόνια.
Οι υποστηρικτές του Κώστα Καραμανλή, με ανακοίνωση τους μέσω Facebook, ζητούν την άμεση παραίτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα μέχρι τη Δευτέρα.
Μέσω της σελίδας «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή» στο facebook, ζητείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το παραπάνω ζήτημα ώστε να αποδοθούν ευθύνες. Τονίζεται ταυτόχρονα πως αν δεν το πράξει, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...