Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η ΔΕΗ κλείνει σπίτια για να πληρώνουμε την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ αλλά αφήνει τον Ελληνικό Πλούτο να καταστρέφεται!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΟΤΙ… Η ΠΡΑΣΙΝΗ απάτη ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ (με την παρούσα τεχνολογία) ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΡΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ/ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ (γερμανοι) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
ΚΙ ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (καταναγκαστικά με τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ του ΓΑΠ) ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ.
Τεράστιες οι ζημιές στον εξοπλισμό από την κατολίσθηση πρανούς στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου (φωτογραφίες από το ατύχημα))
Στις 01:30 π.μ. της 03-03-2017 στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου του ΛΚΔΜ από ακαριαία αποκόλληση πρανούς προκλήθηκε ζημιά στον εκσκαφέα Ε3.
Από το περιστατικό προκλήθηκε τραυματισμός του Α’ χειριστή του εκσκαφέα, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο της Επιχείρησης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.
Ο εκσκαφέας έχει υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές, οι οποίες είναι επισκευάσιμες.
Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εφημέρευε στο Νοσοκομείο Κοζάνης για την άμεση και αποτελεσματική φροντίδα στο συνάδελφο.

ΤΟ 35% ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ
Δηλαδή, συνολικά το κόστος προμήθειας, μεταφοράς και διανομής της ηλεκτρικής ενέργεια που πληρώνει ο κάθε καταναλωτής καλύπτει περίπου το 65% του συνολικού λογαριασμού του. Το υπόλοιπο 35% καλύπτει δύο ακόμη «ρυθμιζόμενες χρεώσεις», που όμως δεν έχουν σχέση με κατανάλωση, φόρους και τέλη: Χρέωση για Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) είναι η πρώτη και Χρέωση για Ειδικό Τιμολόγιο Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) η δεύτερη, μέσω της οποίας καλύπτονται οι εγγυημένες τιμές για τους παραγωγούς ΑΠΕ, οι οποίες αντιστοιχούν στο 12% του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος.
http://www.skai.gr/TWAgoraInArticle.html?id=5556969
Μέσω της χρέωσης ΥΚΩ, η πολιτεία έχει μεταφέρει στους καταναλωτές ένα κόστος της τάξεως του 1 δισ. ευρώ ετησίως, το οποίο σε ποσοστό 80%, περίπου, αφορά την ηλεκτροδότηση των νησιών και της Κρήτης, ποσό που θα εξέλιπε εάν είχαν γίνει τα έργα διασύνδεσης. Το υπόλοιπο ποσοστό αφορά το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το ειδικό τιμολόγιο των πολυτέκνων.

Η τρίτη κατηγορία χρεώσεων στους λογαριασμούς ρεύματος αφορά τέλη και φόρους ως εξής:

  •  Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης. Επιβλήθηκε πρώτη φορά το 2010 και στο οικιακό τιμολόγιο ορίστηκε στα 5 ευρώ η μεγαβατώρα.
  •   Ειδικό τέλος 5 επί τοις χιλίοις υπέρ των τελωνειακών υπαλλήλων.
  •   Χρεώσεις δήμων, δηλαδή δημοτικά τέλη, τέλη φωτισμού και τέλος ακίνητης περιουσίας.
  •   +Χρέωση ΝΕΡΙΤ, υπέρ της δημόσιας τηλεόρασης.
  •   ΦΠΑ 13%.




    Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...