Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Απο την συναυλία στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας (φωτορεπορτάζ)

Μία καταπληκτική μουσική βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στην αίθουσα του Κυριακοπούλειου-Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας και παρακολούθησαν την συναυλία από την Συμφωνική Ορχήστρα και Viking Jazz Ensemple, του Γυμνασίου Homewood-Flossmoor  Chicago, Illinois.
Μια εκπληκτική ορχήστρα 66 παιδιών ηλικίας από 15 έως 18 ετών που έδωσαν, υπο την διεύθυνση της μαέστρου Sarahs Whitlock, τον καλύτερό τους εαυτό κερδίζοντας επάξια την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού. Την συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Φωκίδας κ. Η. Κωστοπαναγιώτου, ο Δήμαρχος κ. Α. Παναγιωτόπουλος, η αντιδήμαρχος της ΔΕ Ιτέας κα Τ. Πιλάλα-Τσακίρη, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.
Η εκδήλωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωσή της.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...