Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Οταν ο ΣΚΑΪ και ο Πρωτοψάλτε προηγήθηκαν του Ντάϊσελμπουμ ότι οι Έλληνες τα τρωγαν σε ..πουτάνες

Είναι πλέον γνωστές οι προσβλητικές για τους λαούς του Νότου, δηλώσεις του μισογύνη επικεφαλή του Eurogroup Ντάισελμπλουμ, ότι "οι χώρες της νότιας Ευρώπης ξόδευαν χρήματα σε αλκοόλ και γυναίκες". Εκείνο που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Ολλανδός πολιτικός δεν πρωτοτύπησε.
Μάλλον ήρθε δεύτερος γιατί τα εδώ παλλουκάρια του Σκάϊ είχαν προηγηθεί. Και μιλάμε για τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος είχε πει: "...δεν νομίζω να έχει υπάρξει στην Ιστορία μια γενιά ολόκληρη στην καλοπέραση. Μπουζούκια, Πούρα, ουϊσκια και Πουτάνες..." (Δείτε το βιντεο πο ακολουθεί)

 
 
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι για πουτάνες, όπου τρώμε τα λεφτά μας μιλούσε πρώτος ο Ρ/Σ ΣΚΑΙ, ο σταθμός δηλαδή που προχώρησε σε πειραματικό στάδιο στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και απέλυε τους εργαζομένους που δεν δέχονταν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με παράλληλη μείωση μισθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...