Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Πλειοψηφία – ρεκόρ (252 «ναι») στην παραπομπή Παπαντωνίου παρά τα παιχνιδάκια Λοβέρδου – Αθανασίου

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΟΘΗ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ! Αντίθετα, άφησε Λοβέρδο και Βενιζέλο στο πόδι της, για να υπερασπίσουν τον φαύλο Παπαντωνίου… Δηλαδή την βρώμικη δουλειά ανέλαβαν πάλι οι ίδιοι που είχαν αναλάβει να υπερασπιστούν τον Τσοχατζόπουλο!
Το κόμμα του Μητσοτάκη, δεν τόλμησε να καταψηφίσει λόγω των σφοδρών αντιδράσουν πολλών βουλευτών. Αντιδράσεις που έλαβαν το χαρακτήρα χιονοστιβάδας όταν ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο…άνθρωπος που καθάρισε τον Βενιζέλο, τον Εμμανουήλ και άλλους εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα, έκανε παρέμβαση από το πουθενά, για να πει ότι τα εγκλήματα Παπαντωνίου έχουν παραγραφεί!
Δυστυχώς, την αποκάλυψη ότι ο Παπαντωνίου και ο Σημίτης έριχναν τα ελλείμματα από τις μίζες πλαστογραφώντας τα στατιστικά στοιχεία της χώρας, στην κυβέρνηση Καραμανλή, δεν συγκίνησε κανέναν βουλευτή του κόμματος Μητσοτάκη. Έπρεπε να παρέμβει ο Νίκος Νικολόπουλος για να αποκαταστήσει αυτή την ιστορική αλήθεια…
Και τέλος πάμε στην συνέντευξη του θλιβερού Κώστα Σημίτη. Συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί λόγω ακριβώς της συνεδρίασης, πιστεύοντας το κτήνος ότι θα λάβει έμπρακτη στήριξη από τους βουλευτές. Μόλις είδε την συντριπτική αποδοχή της πρότασης για τον Παπαντωνίου, δεν τόλμησε να αρθρώσει λέξη ούτε για Καραμανλή ούτε για κανέναν, παρά μόνο ζητούσε πανικόβλητος εκλογές.
Η σημερινή εξέλιξη είναι εξαιρετικά σημαντική, μας δικαιώνει και είναι δεδομένο ότι θα ανοίξει πλέον πολλούς δρόμους για τον χείμαρρο που θα καθαρίσει την Ελλάδα. Και αυτός ο χείμαρρος δεν γυρίζει πίσω.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...