Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

“ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ στη Νέα Δημοκρατία. Ο Μεϊμαράκης ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ τον Μητσοτάκη. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ”

Έσκασε “βόμβα” ο Βαγγέλας που δεν αντέχει άλλο το δούλεμα που ρίχνει στον κόσμο ο φίλος του Χριστοφοράκου, ο οποίος και ξευτελίζει την παράταξη!!! Ξετινάζει Μητσοτάκη και τους τσάμπα-μάγκες της δράκας του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές.
Αρκετά μεγαλοστελέχη μάλιστα, επιβεβαιώνουν και τις πληροφορίες που θέλουν πολλούς βουλευτές της ΝΔ να είναι εκνευρισμένοι από τη στάση του Μητσοτάκη που του χρεώνουν πολλές αστοχίες, από τη καταψήφιση της 13ης Σύνταξης ως και το ταξίδι του στο Βερολίνο και το “Βάστα Σόϊμπλε”!!!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Λάμπρος Παναγιώτου, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δήλωσε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι στις σημερινές συνθήκες το να λες συνέχεια «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω» είναι τσάμπα μαγκιά. Αν η αντιπολίτευση αποχωρήσει από τη Βουλή, η ψηφοφορία θα γίνει επί των παρόντων και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνεται ακόμα περισσότερο εκτίμησε ο κ.Μεϊμαράκης, επιμένοντας με νόημα: «Το 2015 η ΝΔ αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ, και τότε εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης». «Στα κόμματα δεν υπάρχει μια, αλλά περισσότερες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ικανοποιήσουν το 5% και οι άλλοι που θέλουν να διευρύνουν τα όρια» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας πως απ’ όπου πέρασε ο ίδιος, είχε στόχο τη διεύρυνση και την πρωτιά της παράταξης. Οι δηλώσεις αυτές του πρώην αρχηγού της ΝΔ έρχονται την πιο ακατάλληλη στιγμή για τον Κυριάκο, καθώς επί της ουσίας επιβεβαιώνουν επακριβώς την πραγματικότητα που θέλει πολλούς βουλευτές της ΝΔ να εμφανίζονται ιδιαίτερα εκνευρισμένοι …
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...