Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΚΤΗΝΗ πυροβόλησαν τον Θεοδόση, τη φώκια μασκότ της Ίου

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ίου από το θάνατο του Θεοδόση, της φώκιας που ήταν η μασκότ του νησιού. Σύμφωνα με το naxospress η αρσενική φώκια που την λάτρευαν όλοι στο νησί βρέθηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής στην παραλία της Αγίας Θεοδότης, ενώ όπως αναφέρει κάποιοι ανεγκέφαλοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι ο Θεοδόσης γεννήθηκε σε περιοχή της Ίου στα τέλη του 2014 και κάθε καλοκαίρι έδινε το παρών στις παραλίες των δύο νησιών με προτίμηση πάντως την Ίο…Και όπως ήταν λογικό όλοι τον είχαν αγκαλιάσει και σε κάθε εμφάνισή του υπήρχε συνωστισμός αν και οι οδηγίες ήταν ότι δεν πρέπει να τον αγγίζουν.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...