Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας: Μουσική βραδιά με κινηματογράφο

Μια βραδιά γεμάτη μουσική από τον κινηματογράφο
«CINEMA PIANO FORTE»
Κυριακή 26/3/2017 στις 9μμ στο MOLOS cafe
Η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας και το ROADHOUSE BLUES CLUB σας καλούν την Κυριακή 26/3/2017 στις 9μμ στο MOLOS café στην Ιτέα για να απολαύσουμε τον Μάνο Σαριδάκη στο πιάνο σε υπέροχες μελωδίες από τον κινηματογράφο.
Μουσικά κομμάτια που δημιουργήθηκαν για να «ντύσουν» ταινίες, να σχολιάσουν μουσικά ή να τονίσουν πτυχές της δράσης. Στην πορεία όμως απέκτησαν τον δικό τους αυτόνομο δρόμο σε σημείο που πολλές φορές να μην γνωρίζουμε ότι είναι μουσική από ταινία…
Θα ακούσουμε πασίγνωστα κομμάτια από παλιότερες ταινίες, (Ροζ Πάνθηρας, Δρόμοι της Φωτιάς, ο Νονός) μέχρι το πιο πρόσφατο και πολυβραβευμένο στα ΟΣΚΑΡ 2017 «LA LA LAND». Παράλληλα θα προβάλλονται αποσπάσματα από τις αντίστοιχες ταινίες.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ROADHOUSE BLUES CLUB  και Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...