Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

 Η κυρία Μπακογιάννη η οποία πρωτοστάτησε στην «αποκάλυψη του σκανδάλου Βατοπεδίου», μιλώντας ευθέως για μίζες που πήραν κάποιοι, σήμερα έρχεται και αφιερώνει την αθωωτική απόφαση στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου!


 Θέλει απύθμενο θράσος μια τέτοια ανάρτηση, έστω κι αν θεωρεί ότι οι ιθαγενείς στους οποίους απευθύνεται έχουν μνήμη χρυσόψαρου…
Τώρα η κ. Κούβελου-Μπακογιάννη κατάντησε να γλύφει εκεί που το 2010 έφτυνε.
Τότε συνεργαζόταν με τους νταβατζήδες της διαπλοκής προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή και να παραδώσει το κόμμα και τη χώρα έρμαιο των νταβατζήδων. Τώρα ντε και καλά αφιερώνει την αθωωτική απόφαση στη μνήμη του νεκρού Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε την λάσπη, που η ίδια πέταγε. Σ'αυτή την οικογένεια δεν υπάρχει ίχνος ντροπής, δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού ούτε κάν για τους νεκρούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...