Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΕΞΑΛΛΟΣ με την παρουσία του Σαμαρα στη σύνοδο της Μαλτας ο Μητσοτακης

Έξαλος με τον Σαμαρά φαίνεται πως ειναι ο Κ. Μητσοτάκης λόγω της αρχηγικής του εμφάνισης στη σύνοδο του ΕΛΚ στη Μαλτα.
Ο Κ. Μητσοτάκης νιώθει καπελωμένος, ενώ οι κακές γλώσσες λένε οτι ένας απο τους λόγους που δεν ήθελε να πάει στη σύνοδο ήταν και η παρουσία του Α. Σαμαρά, ο οποίος εχει επιδοθεί σε ρεκόρ προσωπικών συναντήσεων με τους ηγέτες των υπολοίπων κομμάτων αφήνοντάς τον στο περιθώριο της συνάντησης. 

Μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς είχε τετ α τετ με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Εντα Κένι, τον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντολ, τον πρόεδρο του ινστιτούτου Μάρτενς, τον πρώην πρωθυπουργό της Σλοβακίας Μίκουλας Τζουρίντα, τον ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλου, τον πρώην ευρωπαίο επίτροπο, Ζακ Σαντέρ και τον Βούλγαρο πρώην πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος νίκησε στις εκλογές στη γειτονική χώρα πριν από μερικές μέρες . Κλάμα ο Κούλης!!!
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...