Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ολλανδία απαγόρευσε στον Τσαβούσογλου να προσγειωθεί

Σοβαρότατες εξελίξεις, με φόντο την τουρκική ασυδοσία. Με μία ιστορική απόφαση, η Ολλανδία απαγόρευσε στο αεροπλάνο που μετέφερε τον Τσαβούσογλου να προσγειωθεί. Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν βγάζει πυρινες ανακοινώσεις με τις οποίες αποκαλεί τους ολλανδούς "ναζί και φασίστες "!!!
Μιλάμε φυσικά για τον Τσαβούσογλου που είχε το θράσος να κάνει και μαθήματα διεθνούς δικαίου στον Προκόπη Παυλόπουλο! Τόσο πολύ το «κατέχει» το διεθνές δίκαιο, που φαίνεται ότι η Χάγη δεν τον θέλει ούτε ως περαστικό!
Είναι όμως απύθμενη και η ξεφτίλα των ντόπιων προθύμων, όπως της κυρίας Μπακογιάννη, η οποία είχε το θράσος να πάρει το μέρος των τούρκων στην επίθεση Τσαβούσογλου στον Πάνο Καμμένο! Μην περιμένετε να ζητήσουν συγνώμη. Συμφέροντα εξυπηρετούν.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...