Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Μητσοτάκης: Τέρμα στη «φάμπρικα» των συμβασιούχων - Όχι στην απλή αναλογική

Ο πρόεδρος της ΝΔ, πρόταξε τις βασικές θέσεις του, για προσλήψεις μόνο απόλυτα εξειδικευμένου προσωπικού σε Περιφέρειες και Δήμους και την παράδοση μιας σειράς υπηρεσιών όπως είναι η καθαριότητα ή άλλες υπηρεσίες στους ιδιώτες. Στη βάσει αυτή σύμφωνα με την πολιτική της ΝΔ, χιλιάδες εργαζόμενοι συμβασιούχοι είτε στην καθαριότητα, είτε σε άλλες υπηρεσίες δεν «καλύπτουν πάγιες και πραγματικές ανάγκες» και μπορούν αν πάσα στιγμή να απολυθούν.«Δεν νοείται κινητικότητα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του φορέα προέλευσης. Μια σωστή κινητικότητα θα κατέγραφε τις πραγματικές ανάγκες των Δήμων και θα δημιουργούσε πρότυπα οργανογράμματα. Προτεραιότητα είναι το εξειδικευμένο προσωπικό. Δυστυχώς, η σημερινή Κυβέρνηση βλέπει διαφορετικά τα ζητήματα των προσλήψεων. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές ανάγκες. Και πρέπει, κάποια στιγμή, να σταματήσει η φάμπρικα των συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Αυτές είναι οι λογικές που χρεοκόπησαν τη χώρα».
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ τάχτηκε κατά της καθιέρωσης της «απλής αναλογικής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποστηρίζοντας: «Είμαστε αντίθετοι στην έννοια της απλής αναλογικής. Τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Δήμων. Με την απλή αναλογική θα καταστούν οι Δήμοι μη κυβερνήσιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...