Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Παραιτείται η Ράικου μετά τις αποκαλύψεις για Παπαντωνίου – τι απαντά

«Ζητώ την αντικατάστασή μου γιατί αρνούμαι να μετατραπώ σε «Ιφιγένεια» στο βωμό των συμφερόντων των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών και των μεγάλων συμφερόντων στο χώρο του φαρμάκου, οι οποίοι ενόψει των αποκαλύψεων που προφανώς διέρρευσαν και οι οποίες με βεβαιότητα θα τους οδηγούσαν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και ίσως κάποιους από αυτούς στη φυλακή,
δεν δίστασαν να σχεδιάσουν την ηθική μου εξόντωση, έτσι ώστε να είναι δυνατή η αποδόμηση της έρευνάς μας. Με αστειότητες και εκμεταλλευόμενοι την τουλάχιστον ανεξήγητη ενέργεια συγκεκριμένης ανακρίτριας «έστησαν» μία πρωτοφανή ιστορία συκοφάντησής μου».
Με αυτή την δήλωση η κ. Ράϊκου ανακοίνωσε την παραίτησή της, μιλώντας για «παράκεντρα εξουσίας» που την εμποδίζουν να εξαρθρώσει το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis.  Το οποίο φυσικά εάν δεν μας απατά η μνήμη μας, την εξιχνίασαν οι αμερικανικές αρχές και όχι ελληνικές. Μάλιστα οι αμερικανικές αρχές ζήτησαν συγκεκριμένα την δίωξη κορυφαίου τραπεζικού παράγοντα του οποίου στενό συγγενικό πρόσωπο …συμμετείχε και στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και της Novartis.
Πάντως  κάποιες πηγές που ξέρουν πολλά απ’ τον χώρο, εκφράζουν τις εξής απορίες: Μήπως η κ. Ράϊκου καθυστέρησε όσο μπορούσε τα πάντα περιμένοντας να πέσει η κυβέρνηση και τώρα που …σφιξαν τα γάλατα, που έγιναν αντιληπτά διάφορα και  …περίεργες συμπεριφορές, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια παίζοντάς το ήρωας για να προλάβει …δυσάρεστες αποκαλύψεις;
Όπως και νάχει οι καταγγελίες της κυρίας Ράϊκου θα πρέπει να διερευνηθούν εξονυχιστικά από κάποιον εισαγγελέα, που τιμά το λειτούργημά του και συλλαμβάνει τα παράκεντρα όταν γνωρίζει την ύπαρξή τους, χωρίς να φοβάται, να εκβιάζεται, να πιέζεται.

Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...