Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ CD ΜΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ #Noor1 και τα στημένα!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Για την συγκάλυψη των εμπόρων τουρκικής πρέζας και συμπτωματικά για τα στημένα. Με παρέμβαση του Αρείου Πάγου αποκαλύφθηκε ότι δύο cd με συνομιλίες των εμπλεκομένων στην υπόθεση του NOOR1 και «συμπτωματικά» στα στημένα του ποδοσφαίρου, εξαφανίστηκαν από την δικογραφία!!
Φυσικά σκοπός ήταν να αποκαλυφθούν οι επιχειρηματίες «υπεράνω υποψίας» που εμπλέκονται με το πλοίο της τουρκικής ηρωίνης, καθώς και πολιτικά πρόσωπα που διατηρούσαν σχέσεις μαζί τους. Εδώ οι ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένες. Όλοι οι άνθρωποι στις διωκτικές αρχές αλλά και την δικαιοσύνη ήταν άνθρωποι του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν και γι’ αυτό το έγκλημα.
Η αποκάλυψη από το Παρασκήνιο που κυκλοφορεί.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...