Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον θρασύτατο Στουρνάρα, τον υμνητή του PSI

Κατ' αρχήν να θυμίσουμε ότι το "επίτευγμα" των ΣαμαροΒενιζέλων, το περίφημο PSI, στοίχισε στον Ελληνικό λαό τουλάχιστον 80 δις ευρώ. Και για να το κάνουμε λιανά: Στοίχισε 50 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που τα πλήρωσε όλα ο ελληνικός λαός. 20 δισεκατομμύρια € στο ασφαλιστικό σύστημα και 10 δις ευρώ στους ιδιώτες ομολογιούχους που βεβαίως δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν!
Διότι πριν απ’ όλα προέχει κατά την νοοτροπία των ΣαμαροΒενιζέλων το τραπεζικό σύστημα! Και έχουμε και τον Στουρνάρα με το απύθμενο θράσος, που όχι μόνο δεν απολογείται για τη γυναίκα του και τις κουμπαριές του με τον Γιάννο Παπαντωνίου καθώς και για τα δίδυμα σπίτια τους στην Σύρο, αλλά τολμά να τα βάζει με τους συνταξιούχους, με την απίστευτη παρέμβασή του στο συνέδριο του Economist. 
 Όπως  ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης, που απάντησε με μια σκληρή ανακοίνωση στον διοικητή της ΤτΕ.
«Οι τοποθετήσεις του Γιάννη Στουρνάρα σε ότι αφορά το ασφαλιστικό σύστημα, τις υπηρεσίες υγείας, αλλά και την προστασία από φυσικές καταστροφές, είναι πιο ακραίες και από τις τοποθετήσεις των πιο σκληρών υπερασπιστών του αμερικάνικου φιλελευθερισμού», τονίζουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.
«Πρόκειται για λογικές πλήρους απορρύθμισης που προωθούν την λογική ο καθένας μόνος του» προσθέτουν οι ίδιες πηγές της κυβέρνησης.


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...