Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: Συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ μετέφεραν νεογνό απ' την Ζάνυνθο στην Πάτρα για να βγούν στα κανάλια.

O πατέρας του παιδιού που γεννήθηκε με καισαρική στο νοσοκομείο Ζακυνθου και είπε σε κανάλι τοπικό οτι το παιδί και η μητέρα ειναι μια χαρά, οτι δεν ιςχυει τιποτα απο αυτα που λέει η ΠΟΕΔΗΝ και οτι αυτοί που έστειλαν την τέταρτη μερα μετά τη γέννηση για προληπτικούς λόγους το νεογνό στην Πάτρα το έκαναν για πολιτικούς λόγους!
«Η γυναίκα μου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία της. Έχει πάρει ήδη εξιτήριο και εύχομαι έτσι να είναι όλες οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Σε ότι αφορά το παιδί μας αυτή την στιγμή χαίρει άκρας υγείας σύμφωνα με όσα μας διαβεβαίωσαν οι γιατροί. Μόλις γεννήθηκε οι παιδίατροι διαπίστωσαν ότι είναι αυξημένη μια πρωτεΐνη και για καθαρά προληπτικούς λόγους μας έστειλαν στην Πάτρα. Εκεί έγιναν εξετάσεις και βγήκαν καθαρές. Μάλιστα, όπως μας είπαν ίσως δεν ήταν και τόσο αναγκαίο να ταξιδέψουμε στο Καραμανδάνειο».
Επίσης την ΠΟΕΔΗΝ διέψευσαν η διοικητής του νοσοκομείου Ζακύνθου και οι γιατροί (!!!) στο Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...