Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Απάντηση της ΩτΦ στη ΝΕ Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ


Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει άλλα πολιτικά «ήθη» και «έθιμα» απολύτως προσαρμοσμένη στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και εναρμονισμένη πλήρως στη λογική να κάνει το «άσπρο – μαύρο».
Όποιος δεν έχει να επιδείξει πραγματικό και χειροπιαστό έργο είναι δεδομένο ότι στο μόνο πεδίο που μπορεί να επιχειρήσει να δικαιολογήσει την πολιτική του ύπαρξη είναι «των εντυπώσεων» και μάλιστα για θέματα ανούσια και εντέλει ανύπαρκτα.
Ας αφήσετε τα παιχνιδάκια για τους γονείς της κ. Στεφοπούλου και ας μας πείτε ποια είναι η προσφορά της ίδιας στην περιοχή μας και το νομό Φωκίδας και ποιες δράσεις της επιβραβεύτηκαν με την τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ; Μόνοι σας το είπατε ότι ήταν υποψήφια στην Αθήνα με την κ. Δούρου, όπου από 4 εκ Αθηναίους πήρε 2500 ψήφους!!!
Αναφορικά με το αν ήταν ομόφωνη απόφαση της Ν.Ε. η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, καλά θα κάνετε να μας πείτε τίνος ήταν πρόταση; Στο ψηφοδέλτιο την έβαλε ο Βουλευτής και θα ήταν υποψήφια, ακόμη και αν η ΝΕ είχε εισηγηθεί αρνητικά. Το ξέρετε πολύ καλά. Σχετικά δε, με το χαρακτηρισμό «υπάλληλος», γνωρίζεται ότι η θέση είναι πολιτική. Επίσης, ξέρετε πολύ καλά από ποιόν γίνεται η επιλογή, από ποιόν λαμβάνει εντολές και ποιόν είναι υπόχρεη να εξυπηρετεί.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου να μην ανέχομαι τέτοια πολιτικά τερτίπια και να πιστεύω ότι υποτιμούν σοβαρά τη νοημοσύνη των πολιτών, και λυπάμαι που θα σας θα σας στεναχωρήσω, αλλά σκοπεύω να συνεχίσω ακάθεκτη να τα καυτηριάζω, τόσο στο κόμμα σας, όσο και σε όλα τα άλλα κόμματα που θα συμπεριλάβουν υποψηφίους από το παράθυρο, την καμινάδα κ.ο.κ. Η Φωκίδα έχει δικούς της ανθρώπους, άξιους και ικανούς. Έχει ανθρώπους που μοχθούν και υποφέρουν καθημερινά. Έχει ανθρώπους που θα παλέψουν σκληρά για να λύσουν τα προβλήματά της, για τον πολύ απλό λόγο ότι υφίστανται καθημερινά τις συνέπειες από τη διαιώνισή τους. Θέλετε δε θέλετε –και αυτό δεν ισχύει μόνο για το κόμμα σας, αλλά και για την ΝΔ- ήρθε η ώρα αυτοί οι άνθρωποι να βγουν στο προσκήνιο και να προσπαθήσουν. Και θα το κάνουν για τον πολύ απλό λόγο, ότι θα μας δουν και αύριο και μεθαύριο και ξέρουν ότι για να έχουν δικαίωμα να μας κοιτάζουν στα μάτια πρέπει να δώσουν τη μάχη.
Τέλος, θα σας παρακαλούσα να μην μπερδεύετε εμάς με κάποιους από εσάς. Αν εμείς κάνουμε «δολοφονία χαρακτήρων» με ένα πολιτικό σχόλιο καλό θα ήταν να μας πείτε «κάποιοι» από εσάς τι κάνουν, όταν αφήνουν σοβαρές αιχμές, ακόμη και ευθείες κατηγορίες κατά συντρόφων σας για θέματα οικονομικής διαχείρισης;;;

Υ.Γ.: Έχουν ενημερωθεί άραγε όλα τα μέλη της ΝΕ για τους δημόσιους ισχυρισμούς τους επί του θέματος;

Υ.Γ. 2: Σας αφιερώνω και μια μαντινάδα, αφού φαίνεται ότι τόσο πολύ σας αρέσουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ:

Παπούτσι από τον τόπο σου
κι ας είν’ και μπαλωμένο.
Κι αν είν’ κακό το μπάλωμα
θα ‘ναι καλοραμμένο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...