Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Χατζηνικολάου: «Οι Γερμανοί τορπιλίζουν την διαπραγμάτευση» (βίντεο).

Ακούστε και αυτό για να μην μας περνούν κάποιοι για χάπατα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου βάζει κάποια πράγματα στην πραγματική τους βάση, απαντώντας έμμεσα και σε κάτι πολιτικάντηδες που βγαίνουν σήμερα σαν τις "οσίες παρθένες" κουνόντας μας το δάκτυλο, αν και είναι βουτηγμένοι απ' τα γεννοφάσκια τους μέσα στις μίζες και στα σκάνδαλα. Να καταλάβουν ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος και θα πάθουν το θάνατο της αλεπούς στις επερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και ο νοών νοήτω.
Τώρα θα μου πεις σιγά μην καθίσω να ακούσω τον Νίκο. Κάποιοι το κάνουν, αλλά υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν να πηγαίνουν στους Δελφούς και να ακούνε "κηρύγματα" από την αδελφή του Κυριάκου την Αλεξάνδρα για "την καταπολέμηση της απόλυτης φτώχειας". Τι να πω  ...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...