Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Δημοσίευμα ΒΟΜΒΑ: Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιος ο ρόλος του Κώστα Σημίτη

Σε μία αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ προχώρησε η εφημερίδα Kontranews. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ξένες μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με ντόπια πολιτικά και οικονομικά κέντρα εξουσίας παρακολουθούν υπουργούς της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα με σκοπό να ανακαλύψουν δήθεν σκάνδαλα. Στόχος τους να αποδομήσουν την κυβέρνηση και να την ρίξουν. 
Το δημοσίευμα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και για τον ρόλο που διαδραματίζει ο αρχιερέας της διαπλοκής, Κώστας Σημίτης.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσιεύμα της kontranews.gr
Ξένες μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν για σκάνδαλα συγγενών και φίλων, για να ρίξουν την κυβέρνηση, αν δεν υποκύψει στους εκβιασμούς των δανειστών - Ο αρχιερέας της διαπλοκής, Κ. Σημίτης, προσπαθεί να ενώσει όλους τους παλιούς πολιτικούς δωσίλογους, που ευθύνονται για την τραγωδία  που ζούμε, για να στηρίξουν... κυβέρνηση Κυριάκου!
ΣΕ ΠΛΗΡΗ εξέλιξη βρίσκεται το βρόμικο σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης από ισχυρά ξένα παράκεντρα εξουσίας και το παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να ακυρώσει τη διερεύνηση των γιγαντιαίων σκανδάλων, στα οποία εμπλέκονται από κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ολόκληρος ο εσμός της διαπλοκής των μεσαζόντων και των αεριτζήδων που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.
Η ενότητα γραμμής και στρατηγικής που διαμόρφωσαν όλα τα κόμματα του παλιού διεφθαρμένου συστήματος το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με τις εκβιαστικές πρακτικές του Σόιμπλε και των ξένων τοκογλύφων έχουν ένα και μοναδικό στόχο: Την ανατροπή της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και την ολική επιστροφή στην εξουσία της λεγόμενης τρόικας εσωτερικού, δηλαδή των δωσίλογων και των υποτελών, που έχουν δηλώσει πρόθυμοι να υποτάξουν το λαό και τη χώρα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Σόιμπλε και του ΔΝΤ.
Για την υλοποίηση του βρόμικου σχεδίου για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης έχουν επιστρατευτεί και ξένες μυστικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες της KONTRA NEWS, που προέρχονται από κορυφαία κυβερνητική πηγή, το σύνολο σχεδόν των υπουργών, των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθείται από ξένες μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες επιδιώκουν να ανακαλύψουν σκάνδαλα συγγενών και φίλων τους, ή να τα κατασκευάσουν, σε μια προσπάθεια να εκβιάσουν εξελίξεις.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται  και οι δήθεν αποκαλύψεις φωτογραφικού υλικού από ταξίδια υπουργών στο εξωτερικό.
Το υλικό αυτό, μόνο δίκτυα μυστικών υπηρεσιών μπορούσαν να υποκλέψουν και αποκαλύπτει περίτρανα ότι οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν μαρκάρει και ψάχνουν τους πάντες και τα πάντα και πολύ σύντομα θα προχωρήσουν στην κατασκευή σκανδάλων για τις ανάγκες της ξένης και εγχώριας προπαγάνδας.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι, εκτός από τις μυστικές υπηρεσίες και τους εκβιασμούς με το ζήτημα της αξιολόγησης έχουν επιστρατεύσει ολόκληρο το μνημονιακό μπλοκ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Λεβέντης, μαζί με τον αρχιερέα της διαπλοκής Κ. Σημίτη έχουν παραμερίσει τις διαφορές και ενώθηκαν στο κοινό αγώνα για την αποδόμηση της κυβέρνησης.
Γι’ αυτούς η ανατροπή του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί προϋπόθεση όχι μόνο για την πολιτική τους επιβίωση, αλλά για να γλιτώσουν τον Κορυδαλλό. Η δικαστική διερεύνηση των γιγαντιαίων σκανδάλων με τη NOVARTIS και το πλιάτσικο στον τομέα της υγείας, το άνοιγμα των λογαριασμών από τα εξοπλιστικά και η εξεταστική επιτροπή για τη λεηλασία που συντελέστηκε με τις μετοχές φούσκες, διαμόρφωσε αυτόματα ενότητα γραμμής στο παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα.
Ο αρχιερέας της διαπλοκής Κ. Σημίτης έδωσε το σύνθημα και οι υπόδικοι βαρόνοι της διαπλοκής ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο, για να αποτρέψουν τις παραπομπές στη Δικαιοσύνη και τις προφυλακίσεις εμβληματικών παραγόντων του παλιού πολιτικού συστήματος.
Η εξέλιξη της υπόθεσης του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο για τον Κορυδαλλό, προκάλεσε πανικό στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το επιχειρηματικό σύστημα, που είχε άμεση εμπλοκή στα γιγαντιαία σκάνδαλα την αμαρτωλή οκταετία Σημίτη.
Το παλιό σύστημα αφού έδωσε διαβεβαιώσεις στους ξένους τοκογλύφους ότι θα εκτελεί πιστά τις εντολές, ζήτησε τη βοήθειά τους για την ανατροπή της αριστερής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Η ανταπόκριση του Σόιμπλε και των ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν άμεση. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μπλόκαρε δύο φορές την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, προβάλλοντας εξωφρενικές απαιτήσεις για περικοπή των συντάξεων και των μισθών, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί η κυβέρνηση.
Τορπίλη στη διαπραγμάτευση βάζουν και πολλοί άλλοι θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτελώντας προφανώς εντολές του Σόιμπλε. Την ίδια στιγμή οι εκφραστές των δανειστών στην Ελλάδα βγήκαν στα κάγκελα, προκειμένου να διαμορφώσουν κλίμα πανικού, κινδυνολογώντας ασύστολα για τις δήθεν συνέπειες της καθυστερήσεις της αξιολόγησης. Οι γνωστοί κύκλοι σπεκουλάρουν σε καθημερινή βάση στην κινδυνολογία, να διαμορφώσουν σκηνικό κρίσης και να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση.
Η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και την κυβέρνηση, λαμβάνει μετωπικό χαρακτήρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάρει άμεσες και τολμηρές πρωτοβουλίες, για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς, πριν οι δωσίλογοι σηκώσουν κεφάλι και αρχίσουν να υλοποιούνται τα σχέδια εκτροπής.
Η ιδιότυπη ασυλία όσων λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα πρέπει να τελειώσει εδώ. Από σήμερα, ο Κορυδαλλός θα πρέπει να γεμίσει με τα πρωτοπαλίκαρα του Σημίτη που είναι πρωταγωνιστές σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα. Όταν το μισό υπουργικό συμβούλιο και οι στρατηγοί του Σημίτη βρεθούν στον Κορυδαλλό, τότε θα πρέπει να τους δώσουν ειδική άδεια να παρίστανται στις συνεδριάσεις, για να μην κουράζεται με τα τηλεοπτικά διαγγέλματα και τις συνωμοσίες.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...