Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τα οικονομικά μεγέθη που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιστημονικής φαντασίας αν τα έλεγε κάποιος πριν δυο χρόνια, αποκαλύπτουν πλέον την μεγάλη ληστεία της πατρίδας από τα δόλια συμφέροντα που σήμερα παίζουν τα ρέστα τους για να γκρεμίσουν την κυβέρνηση.
Όχι, δεν βρήκαμε πετρέλαιο ούτε κάποιο κοίτασμα χρυσού για να επιτευχθεί αυτό το απίστευτο μέγεθος. Ούτε φυσικά αυξήθηκαν οι φόροι κατά 800%. Απλώς σταμάτησε η αιμοραγία προς τους απατεώνες της διαπλοκής, και εκεί φάνηκε περίτρανα ποιος κατέστρεψε, ποιος λήστεψε την Ελλάδα, ποιος κράτα την Ελλάδα δέσμια, ποιος προτιμά να γκρεμιστεί το έθνος από το να πάει φυλακή για τα εγκλήματα του. Μία βρωμερή και τρισάθλια ολιγαρχία, το καρκίνωμα της πατρίδας, pου οδήγησε το έθνος σε μία ιδιότυπη γενοκτονία προκειμένου να γεμίσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς στις Ελβετίες.
Χαλιναγωγήθηκε για ενάμιση χρόνο και ιδού τα αποτελέσματα!
Είναι εγκληματίες, προδότες και τους αξίζει παραδειγματική τιμωρία χωρίς έλεος, χωρίς συνδιαλλαγή, χωρίς συγχώρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...