Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

ΑΙΣΧΡΟ σχόλιο του Μητσοτάκη για τους βουλευτές της επαρχίας.

Η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με ανάρτησή της στο Facebook κατακεραύνωσε τον «πορφυρογέννητο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μην μπορώντας να συγκρατήσει την ελιτίστικη αντίληψή του για τον κόσμο και το πολίτευμα, ελιτίστικη όχι αναφερόμενος στην προσωπική αξία αλλά στο… κληρονομικό δικαίωμα και στην καταγωγή, ως άλλος… Αντουανέττος της εγχώριας κοτσαμπάσικης παρασιτικής ολιγαρχίας, έκανε μια άκρως υποτιμητική αναφορά που «πιάνει» όλους τους βουλευτές της ελληνικής επαρχίας.

Διαβάστε τι έγραψε η Ολυμπία Τελιγιορίδου:
Χθες στη Βουλή στη συζήτηση για την επίμαχη τροπολογία ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε υποτιμητικά λέγοντας πως αυτήν την κατέθεσε ένας απλός βουλευτής και μάλιστα της Κοζάνης!
Να τον ενημερώσουμε πως οι βουλευτές της επαρχίας είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και σύμφωνα με το Σύνταγμα έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως και οι βουλευτές που απέκτησαν την πρωτευουσιάνικη έδρα τους, ελέω κληρονομικού δικαίου!
Δεν είχαμε όλοι τη τύχη να είμαστε «εξόριστοι» 6 μηνών στο Παρίσι και κάποιοι Oh Mon Dieu δεν το έχουμε επισκεφθεί ακόμη.
Στην Ελλάδα κ.Μητσοτάκη είστε αναγκασμένος να συνυπάρχετε με τους βουλευτές της κάθε Κοζάνης….
Αν δεν μπορείτε να ζήσετε με αυτό, υπάρχουν το Μόναχο και το επενδυτικό για εσάς Παρίσι να διαβάζετε Βολταίρο! Ξέρετε εσείς…

Πηγη: periodista.gr
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...