Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Με το «Infogov», έγκυρη ενημέρωση του πολίτη για τις δράσεις τις διοίκησης

Με σχόλιά του στο twitter ο πρωθυπουργός κάνει αναφορά στην εφαρμογή άμεσης ενημέρωσης για το κυβερνητικό έργο αλλά και στην υπηρεσία μέσω της οποίας οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν για παραλείψεις της διοίκησης και να προτείνουν βελτιώσεις.
«Η βελτίωση της σχέσης κράτους-πολίτη βασίζεται στην έγκυρη ενημέρωση για δράσεις της διοίκησης και την αποτελεσματική επικοινωνία με αυτήν» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter. Ο πρωθυπουργός παραπέμπει στις δύο υπηρεσίες, «infogov» και «kathimerinotita.gov.gr» που έχουν δημιουργηθεί με πρωτοβουλία των υπουργών Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη και Αλέκου Φλαμπουράρη, αντιστοίχως, και αποσκοπούν στην αμεσότερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία πολίτη-διοίκησης. 
Τα tweets του πρωθυπουργού για την εφαρμογή Infogov και την ηλεκτρονική πλατφόρμα kathimerinotita.gov.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...