Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Εργατικό Κέντρο Φωκίδος: Σύσκεψη Σωματείων εν οψει της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας της 17/5/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/5/2017 στις 7μμ στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θέμα συζήτησης αποτελεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των σωματείων, στην τελική ευθεία για την επιτυχία της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας της Τετάρτης 17 Μαΐου του 2017.
Η απεργία πραγματοποιείται ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχέδιου για το κλείσιμο της νέας αντιλαϊκής συμφωνίας το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα και βασικοί του άξονες είναι το νέο χτύπημα σε αφορολόγητο και συντάξεις, αλλά και τα μέτρα για τη θωράκιση της καπιταλιστικής κερδοφορίας. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές.
Η μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 10πμ στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα να γίνει εφαλτήριο νέων αγώνων και ενωμένοι σα μια γροθιά να βροντοφωνάξουμε:
Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους!
Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο!
Να μην περάσει η νέα επέλαση στις ζωές μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...