Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Μαξίμου: «Σοκ και δέος» από τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Την αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την εκχώρηση υπηρεσιών του Δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα, όπως η μισθοδοσία του Δημοσίου και οι υπηρεσίες φύλαξης και καθαρισμού στα σχολεία.
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής».

Όπως σημειώνουν, «χαρακτήρισε “άχρηστους” τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!
»Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες.
Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων».
Και καταλήγουν:
«Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές».


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...