Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΣΜΑ "ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΧΟΥΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για ακόμη μια χρονιά, η πόλη της Ιτέας φιλοξενεί μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, όπως είναι το 3ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ «Γιώργος Μοσχούς», το οποίο προσμετρά στο Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων .
Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει ένθερμα την πραγματοποίηση τέτοιων διοργανώσεων, καθώς μέσα από αυτές ενθαρρύνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και ταυτόχρονα, προβάλλεται και αναδεικνύεται ο τόπος μας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ 2017
Διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 16.00 έως τις 19.00 στο MyKteo - Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.
Εν συνεχεία, τα αυτοκίνητα θα βρεθούν στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας, όπου θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα στις 21.00 στο Λιμάνι της Ιτέας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2017
Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Καρούτες» στις 09.33 το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου, ενώ τα επόμενα δύο σκέλη είναι προγραμματισμένα για τις 11.44 και 13.55 αντίστοιχα.
Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στις 14.45 στη Μαρίνα Ιτέας.
Στις 17.00 θα διεξαχθούν οι απονομές στο Λιμάνι της Ιτέας.
Ο Δήμος Δελφών, η Δημοτική Ενότητα Ιτέας και εμείς προσωπικά, στεκόμαστε δίπλα στο Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) και είμαστε βέβαιοι πως τόσο οι θεατές, όσο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούν έναν όμορφο και ασφαλή αγώνα.
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...