Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Τραγωδία με τουριστικό λεωφορείο στην Τουρκία – Δεκάδες νεκροί, σοκαριστικές εικόνες (βίντεο)

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 13 τραυματίστηκαν όταν τουριστικό λεωφορείο που είχε ξεκινήσει από τη Σμύρνη ανατράπηκε κοντά στην Μαρμαρίδα που βρίσκεται στη νοτιοδυτική τουριστική περιοχή της Τουρκίας, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη.
Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν ένα κίτρινο λεωφορείο να βρίσκεται πεσμένο στην άκρη ενός δρόμου. Το λεωφορείο έπεσε από τον γκρεμό και προσγειώθηκε στον κάτω αυτοκινητόδρομο.
Το λεωφορείο ήταν τουριστικό αλλά μετέφερε μόνο Τούρκους. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής οι νεκροί είναι κυρίως γυναίκες και παιδιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και δυνάμεις αντιμετώπισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης.
Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τη Σμύρνη, σύμφωνα με τηλεοπτικές δηλώσεις του κυβερνήτη της περιοχής.


Δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα τα αίτια του δυστυχήματος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet o οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου, ενώ η άλλη εκδοχή είναι πρόβλημα στα φρένα του οχήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...