Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το ΤΕΡΑΣ «άριστος» του Μητσοτάκη που βίαζε την ανάπηρη ανηψιά του

Αυτός είναι ο απόστρατος πτέραρχος, αντιπρόεδρος της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας στο Μενίδι, που βίαζε την 34χρονη ανάπηρη κόρη της αδερφής του.
Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 70χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 30-4-2017 στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό.
Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΛΟΥΜΑΚΟ Παναγιώτη του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας.
Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.



 infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...