Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Η ΝΔ που έριξε μαύρο στην ΕΡΤ στοχοποιεί εκ νέου του δημοσιογράφους της

Μετά τον Μαδούρο, η ΝΔ βρήκε νέο θύμα για να στοχοποιήσει την κυβέρνηση, υιοθετώντας την «ιερή» αγανάκτηση του Θεοδωράκη. Το κόμμα του Μητσοτάκη, που έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ, εξαπέλυσε μια άνευ προηγούμενου επίθεση κατά δημοσιογράφων της επειδή «τόλμησαν» να μεταδώσουν μια ευρέως επικρατούσα άποψη για το αποτέλεσμα των Γαλλικών προεδρικών εκλογών!
Οι κύριοι Μητσοτάκης και Γεωργιαδης φαίνεται οτι προτιμούν τη δημοσιογραφία επιπέδου… Survivor από εκείνη των έντιμων και ακέραιων δημοσιογράφων της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Από τη πλευρά της η ΕΡΤ κανει λογο για προσπάθεια αποδόμησης του ρόλου της Δημόσιας Τηλεόρασης, αναφέροντας:
«Η ΕΡΤ με διαρκείς ανταποκρίσεις, με απεσταλμένους δημοσιογράφους, με ζωντανές συνδέσεις, με εκπομπές απευθείας από τη γαλλική πρωτεύουσα, με εξειδικευμένους σχολιαστές, κάλυψε και τους δύο γύρους των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Σήμερα, την εγκαλούν, γιατί σε μία από τις εκπομπές της, τα όσα ελέχθησαν από δημοσιογράφο της δεν τους ήταν αρεστά. Για μία ακόμα φορά δηλώνουμε ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ δεν «παίρνουν γραμμή», ούτε λογοκρίνονται. Ο καθένας έχει την ευθύνη των λόγων του και των σχολίων του».
Τέλος, η ΕΡΤ επισημαίνει ότι ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής δεν εξέφρασε προσωπική άποψη, αλλά μετέφερε σχόλια που έχουν αναπαραχθεί στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, και για του λόγου του αληθές, το απόσπασμα μπορεί να αναζητηθεί στο site της.
Σκληρή ήταν και η απάντηση των εργαζομένων της δημόσιας τηλεόρασης  σε Μητσοτάκη - Θεοδωράκη.
Οι απόγονοι του Γκέμπελς ξαναχτύπησαν. Οι γνωστοί κοινοί συκοφάντες που διυλίζουν το κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο ξιφούλκησαν πάλι σήμερα εναντίον της ΕΡΤ.
Καθημερινά οι ίδιοι, τα κόμματα τους και τα φίλια ΜΜΕ προσπαθούν να απαξιώσουν την ΕΡΤ και τους εργαζόμενους της νομίζοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση.
Κύριοι του «μαύρου» σας έχουμε απαντήσει πολλαπλώς και τεκμηριωμένα. Δεν θα σας δώσουμε την ικανοποίηση να ασχοληθούμε με συκοφαντίες που διακινείτε και την δήθεν πολιτική που παράγετε, όταν είσαστε σεις οι ίδιοι της Νέας Δημοκρατίας και των δορυφόρων σας έχετε φέρει το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλιώσει και επιβάλατε, λόγω της ιδεολογίας σας, αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές.
Στο κατήφορο χρησιμοποιούμε τα φρένα, σεις όμως δεν ‘’έχετε σώας τας φρένας’’ που δεν διορθώνεται, πώς να σας πάρουμε σοβαρά και που θα σταματήσετε ;
Δεν προτιθέμεθα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η κοινωνία, να σας ακολουθήσουν σε αυτόν το κατήφορο της κατασυκοφάντησης και της λασπολογίας.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι οι εργαζόμενοι αγαπούν, στηρίζουν και αγωνίζονται για την εικόνα και τη λειτουργία της Δημόσιας ΡαδιοΤηλεόρασης, απερίσπαστοι σε αυτό το καθήκον χωρίς να αποδέχονται κανενός είδους καθοδήγηση.


by olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...