Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Πρώτη στο «Γκραν Πρι» του Κατάρ η χρυσή Ολυμπιονίκης Κ. Στεφανίδη

Στο ξεκίνημα της σειράς Diamond League για το 2017, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν ήταν παρά …η Κατερίνα Στεφανίδη. Δύο μήνες μετά τον θρίαμβό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το «Γκραν Πρι» στη Ντόχα του Κατάρ με 4,80m. Προσπάθησε μάλιστα να ισοφαρίσει την επίδοση που της χάρισε πέρυσι το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, αλλά απέτυχε τρεις φορές στα 4μ85. Η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις έμεινε δεύτερη με 4μ75 και η Βραζιλιάνα Σίλβα τρίτη με 4μ70. Η 27χρονη Στεφανίδη είχε κερδίσει και πέρυσι στη Ντόχα με επίδοση 4μ73.
Ο επόμενος αγώνας της Κατερίνας θα δοθεί μπροστά στο ελληνικό κοινό, στο γυναικείο Γκαλά της Φιλοθέης στις 31 Μαϊου, ενώ η σειρά των Duiamond League συνεχίζεται μία εβδομάδα αργότερα στη Ρώμη. Ο μεγάλος στόχος για το 2017 είναι φυσικ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στο Λονδίνο.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...