Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, κατόπιν αιτήματος της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη… δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία και τραπεζικοί λογαριασμοί του Γιάννου Παπαντωνίου.
Η δέσμευση αφορά το σπίτι του Γ. Παπαντωνίου στην Κηφισιά, το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα. Σημειώνεται οτι έχει υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις Ελβετικές αρχές για δυο τραπεζικούς λογαριασμούς και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που συνδέονται με τον πρώην υπουργό.
Τα στοιχεία έχουν προκύψει στο πλαίσιο της έρευνας για τα εξοπλιστικά προγράμματα και την προέλευση της περιουσίας του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...