Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Απεβίωσε ο πρωταθλητής στο MotoGP Νίκι Χέιντεν...

Υπέκυψε στα βαριά τραύματα που είχε υποστεί στον εγκέφαλό του ο Νίκι Χέιντεν, όταν χτυπήθηκε πριν πέντε μέρες από αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης με ποδήλατο στο Ρίμινι της Ιταλίας.
Από την περασμένη Τετάρτη, ο 35 ετών Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής στο MotoGP το 2006 και αναβάτης της Red Bull – Honda στο WSBK,

νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Bufalini της Τσεσένα, στην Ιταλία, που είχε μεταφερθεί από το Ρίμινι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου που μετέδωσε το πρακτορείο Associated Press, o Νίκι Χέιντεν απεβίωσε σήμερα, Δευτέρα 22 Μαΐου, λόγω της μεγάλης έκτασης των εγκεφαλικών τραυμάτων που είχε υποστεί ως συνέπεια της πρόσκρουσης.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...