Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Λήξη συναγερμού για το ΑΤ Ιτέας

Εν τη γενέσει του σχεδόν ο Βουλευτής Φωκίδας αποσόβησε μια διαγραφόμενη δυσμενή εξέλιξη σχετικά με το ΑΤ Ιτέας.
Ενώ διαγραφόταν μετακίνηση 10 αστυνομικών που υπηρετούν στο εν λόγω τμήμα, εξέλιξη που θα συνιστούσε καίριο πλήγμα στην αστυνόμευση και το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων ευρύτερης της περιοχής, κι ενώ η δημοτική Αρχή είχε προαναγγείλει δυναμική αντίδραση για σήμερα το βράδυ στην πόλη, έστω και την ύστατη στιγμή και μετά από αποτελεσματική παρέμβαση Κωστοπαναγιώτου και της τοπικής κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, η τροπή αυτή δείχνει οριστικά να αποσοβείται.
Η σχετική ανακοίνωση της ΟΜ Δήμου Δελφών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του βουλευτή του Νομού Κωστοπαναγιώτου Ηλία και με την παρέμβαση της ΟΜ Δελφών ΣΥΡΙΖΑ όλη την τελευταία εβδομάδα σχετικά με τα θέματα μετακινήσεων αστυνομικών και της συνακόλουθης πιθανής αποδυνάμωσης του Α.Τ Ιτέας ενημερώνουμε ότι όλοι οι αστυνομικοί υπάλληλοι παραμένουν στο ΑΤ Ιτέας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...