Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Δρομολόγηση λεωφορείου για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας στο βουνό της Αγίας Ευθυμίας

Την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 Ιουνίου εορτάζει το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στο βουνό πάνω από την Αγία Ευθυμία και σε απόσταση 8 χιλ. από το χωριό (τα πρώτα περίπου 4 χιλ. είναι ασφαλτοστρωμένα και τα υπόλοιπα είναι χωματόδρομος με σχετικά καλή βατότητα).
Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής:
  • Κυριακή 4 Ιουνίου, το απόγευμα: Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας
  • Δευτέρα 5 Ιουνίου, το πρωί: Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας
Και τις δυο ημέρες ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών προτίθεται να δρομολογήσει λεωφορείο το οποίο θα μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ τους προσκυνητές που δεν έχουν άλλο τρόπο μετάβασης στο βουνό. Αναχώρηση λεωφορείου: 5.30 το απόγευμα και 7.30 το πρωί (αντίστοιχα) από την πλατεία της Αγίας Ευθυμίας. Για την καλύτερη οργάνωση της μετακίνησης των προσκυνητών (το λεωφορείο θα δρομολογηθεί με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ένας ελάχιστος αριθμός ενδιαφερομένων) παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο τηλέφωνο 2103250354 του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών, στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ή στα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αγίας Ευθυμίας.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...