Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Οι σύλλογοι Δυτών "LOUTRAKI DIVERS"- "ΙΤΕΑ DIVERS" καθαρίζουν το λιμάνι της Αντίκυρας.

Η ομάδα εθελοντών δυτών Loutraki Divers και ο σύλλογος δυτών νομού Φωκίδος krissaios προσκεκλημένη του Δήμου Αντικύρων, στα πλαίσια του εθελοντισμού θα καθαρίσουν το λιμάνι στις 2 & 3 Ιουνίου.
Στην εκδήλωση με την ονομασία « Project Αntikyra » 4 μελής κλιμάκιο των Loutraki Divers και του krissaiou divers ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης με 95 δράσεις καθαρισμού και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία/τεχνογνωσία από την περισυλλογή 27 και πλέον τόνων στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα, θα επιδιώξει με την χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (μπαλονιών ανελκύσεως κτλ) να απομακρύνει από τον βυθό, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στερεών απορριμμάτων.
Η Εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής & Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ: 6977019751 Χρύσανθος Χόρμπας
Email: loutrakidivers@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...