Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
Η περιπέτεια από σημείο σε σημείο .
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας-Παιδικό Τμήμα «Γιώτα Μαδούρα» συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 για παιδιά που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας.
ΤΡΙΤΗ 27/6/2017 ώρα: 10:30-12:30 πμ (Για παιδιά 6-12 ετών)
Θέμα: «Τα σημεία ταξιδεύουν»
Εργαστήριο: «Τα σημεία του ορίζοντα»
Η κ. Έλλη Κοτσάνου - Ρομβοτσάνου (Υπεύθυνη Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού ΚΟΙΣΠΕ Ν. Φωκίδος) θα μας «ταξιδέψει»! Πώς ταξίδευαν τα παλιότερα χρόνια. Πώς χρησιμοποιούμε την πυξίδα.
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/6/2017 ώρα: 10:30 -12:30 πμ (Για παιδιά 6-12 ετών)
Θέμα: «Τα σημεία ταξιδεύουν»
Εργαστήριο: «Οι φάροι σημεία στη θάλασσα». Η κ. Δέσποινα Ματατάνα θα «ταξιδέψει» μαζί με του «μικρούς φίλους μας ναυτικούς» ακολουθώντας το «φως του φάρου». Γιατί για κάθε ναυτικό, "φάρος" σημαίνει ελπίδα, αισιοδοξία και ασφάλεια της ρότας του!
ΠΕΜΠΤΗ 29/6/2017 ώρα: 10:30-12:30 πμ (Για παιδιά 6-12 ετών)
Θέμα: «Τα σημεία παίρνουν εικαστική μορφή»
Εργαστήριο: «Στο Ατελιέ του Βασίλι Καντίνσκι». Ο κ. Δημήτρης Κουτρολίκος θα εξερευνήσει με τα παιδιά το ατελιέ του Βασίλι Καντίνσκι (Σημείο, Γραμμή, Επίπεδο)


Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτικής Ενότητας Ιτέας
&
Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...