Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ποινική δίωξη για τα δάνεια της Πήγασος κατά Μπόμπολα και 3 Τραπεζών!

Η παραγγελία για την άσκηση της ποινικής διωξης αφορά την κακουργηματική κατηγορία της απιστίας απο κοινού και κατα μόνας, απαξ και κατ΄εξακολούθηση, η οποία στρέφεται κατά περισσότερων από είκοσι στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, της AlphaBank,και της Τράπεζας Πειραιώς που ήταν μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων και εισηγητές για τη χορήγηση των δανείων.
Για ηθική αυτουργία στην απιστία θα κληθούν να απολογηθούν εν ευθέτω χρόνω ο Γιώργος Μπόμπολας και άλλα διευθυντικά στελέχη της ΠΗΓΑΣΟΣ
Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση διενεργήθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εξυπηρετούνται τα δάνεια συνολικού ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ που είχε λάβει το 2006, το 2013 και το 2014 ο εκδοτικός όμιλος. Η οικονομική ζημιά που φέρεται ότι υπέστησαν συνολικά οι τρεις τράπεζες, όπως προέκυψε από την προκαταρκτική εξέταση, ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.
Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε και κατέληξε στην παραγγελία για την άσκηση της ποινικής δίωξης η οποία διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο.Όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν κληθεί σε ανωμοτί εξηγήσεις, δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης των αδικημάτων στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης. για τα δάνεια που χορηγήθηκαν το 2006 και την περίοδο 2013-2014.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...