Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

.Ορκίστηκε και ο 3ος Παθολόγος στο Γ.Ν. Άμφισσας

Πραγματικότητα έγινε η έλευση του 3ου Παθολόγου στο Γ.Ν. Άμφισσας, καθώς, όπως πριν από λίγες μέρες σας είχαμε πληροφορήσει, ορκίστηκε σήμερα ο κ. Ρεμπουλιάκος, αποτελώντας το τρίτο ιατρικό στέλεχος της Παθολογικής Κλινικής, μετά τον κ. Κρασσά και την κα. Μπουρμπούλη.
Εξέλιξη, που ανοίγει το δρόμο για την πλήρη επαναλειτουργία της “καρδιάς” του νοσοκομείου, της Παθολογικής, και που θέτει το πολύπαθο Γ.Ν. Άμφισσας σε τροχιά επιστροφής στην κανονικότητα.
Θυμηθείτε το πρόσφατο ρεπορτάζ του AmfissaFace εδώ: http://www.amfissaface.gr/2017/06/12/post-1997/
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν αφιχθεί ένας ένα μικροβιολόγος κι έναν καρδιολόγος, ενώ επίσης άμεσα αναμένεται και τρίτος Γυναικολόγος, καθώς με όπλο την υπομονή και τη συστηματική προσπάθεια και ενάντια στις φήμες περί του αντιθέτου και τα κάθε λογής συμφέροντα που υπονομεύουν την ορθή λειτουργία του πυλώνα του τομέα της υγείας στη Φωκίδα, η διοίκηση του Γ.Ν. Άμφισσας στελεχώνει με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό το νοσοκομείο και βαδίζει συντονισμένα και οργανωμένα στην επιστροφή στην κανονικότητα του ιδρύματος.
Επίσης, το νοσοκομείο επισκέφτηκε σήμερα ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου συνοδευόμενος από την Υποδιοικήτρια κα. Βαγενά, προκειμένου να λάβει και επιτόπια γνώση για την κατάσταση μετά και τις νέες ελεύσεις ιατρικού προσωπικού. Οι συναντήσεις με τους τομεάρχες ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές για τις προοπτικές στο χώρο της δημόσιας υγείας γενικότερα στο νομό, αίσθηση την οποία υποβοήθησε και το γεγονός ότι η επίσκεψη Αντωνίου συνέπεσε και με την ορκωμοσία του 3ου Παθολόγου.

Πηγή: http://www.amfissaface.gr/2017/06/21/post-2022/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...