Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Πολίτες στο Προσκήνιο: Μια οφειλόμενη απάντηση “Κρείττον του λαλείν, το σιγάν”

- Η δημοτική μας παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της στις Τοπικές Κοινωνίες των 36 Κοινοτήτων του Δήμου Δελφών. - Επιχειρηματολογούμε με αποδείξεις, καταγγέλλουμε κόσμια και προτείνουμε τεκμηριωμένα, εντός του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων, με τα 12 εκλεγμένα μέλη μας..
- Όλες οι πολιτικές θέσεις μας έχουν καταγραφεί στα πρακτικά των Συμβουλίων και στα Δελτία Τύπου που έχουμε εκδώσει, στα οποία καταγράφεται με το δικό μας ύφος και παιδεία, η αντίληψή μας για τα προβλήματα του Δήμου μας.
- Θεωρούμε την παράταξή μας ως την πλέον ενεργή εντός του Δήμου Δελφών και οι πολιτικές μας θέσεις και προτάσεις δεν ισχυριστήκαμε ποτέ πως είναι υπεράνω των νόμων του Κράτους.
- Οι Πολιτικές Αποφάσεις των Συμβουλίων Δημοτικού και Τοπικών, εκφράζουν την βούληση των αιρετών για Διεκδίκηση και δεν συνιστούν παραβίαση των Νόμων.
Οι Νόμοι βάζουν τα όρια, αλλά δεν σε περιορίζουν στο να μπορείς να διεκδικήσεις και να απαιτήσεις. Η εφαρμογή στην πράξη είναι εκείνη που τους καθιστά ενεργούς ή τους ορίζει ως παρωχημένους.
Κριτές των πεπραγμένων μας είναι μόνον οι συνδημότες μας και κανείς άλλος.
Χωρίς φόβον, αλλά με πολύ πάθος.
Παναγιώτης Μέγκος
Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη Δήμου Δελφών
«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...