Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μάντης – Καγιαλής ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ! Έφεραν το χρυσό!

Μετά το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της κλάσης 470, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Σανταντέρ της Ισπανίας.
Σημαντική επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα αποτελεί και η δεύτερη θέση της Βασιλείας Καραχάλιου στα Laser Radial, μετά από σκληρή μάχη με την Ουρουγουανή Μορέιρα Φρασκίνι και τη Βελγίδα Πλάσχαερτ, τις οποίες ξεπέρασε κατά ένα βαθμό (65 έναντι 66).
Μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες των αθλητών μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στο Σανταντέρ της Ισπανίας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου στους Ολυμπιονίκες μας Τάκη Μάντη και Παύλο Καγιαλή για τη νέα ‘‘χρυσή’’ διάκρισή τους στην ιστιοπλοΐα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Σανταντέρ της Ισπανίας. Θερμά συγχαρητήρια και στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια Βασιλεία Καραχάλιου για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας. Με τη δύναμη της ψυχής τους, την ακατάβλητη αγωνιστικότητά τους, τη σκληρή δουλειά τους, μας χάρισαν νέες διακρίσεις που τιμούν την πατρίδα μας και μας γεμίζουν όλους με υπερηφάνεια. Τα συγχαρητήριά μου και προς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής».


 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...