Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Τοποθέτηση του Δήμου Δελφών για τις πρόσφατες μετρήσεις υδάτων από το ΠΑΚΟΕ

Για μια ακόμη χρονιά το σωματείο με το βαρύγδουπο τίτλο: "Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών" δημοσίευσε εκ νέου αβάσιμα και μη έγκυρα αποτελέσματα μετρήσεων (που δεν φέρουν το σήμα του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης) για την ποιότητα των νερών κολύμβησης του Δήμου μας, αλλά και πλήθους Δήμων της Αττικής, της Εύβοιας και της Βοιωτίας.
Τα εν λόγω αποτελέσματα παρουσιάζουν (αναμενόμενα...) ως ακατάλληλα για κολύμβηση τα νερά των περισσότερων περιοχών που ελέγχθηκαν. Μάλιστα στην περιοχή μας δεν περιορίστηκαν στην ποιότητα των νερών κολύμβησης αλλά επεκτάθηκαν με την ίδια αβασιμότητα και σε δημοσίευση μη έγκυρων αποτελεσμάτων μετρήσεων πόσιμου νερού.Καλούμε τους Συνδημότες μας αλλά και όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή μας να ενημερώνονται για την ποιότητα των νερών κολύμβησης και πόσης αποκλειστικά και μόνο από τα αποτελέσματα μετρήσεων έγκυρων και διαπιστευμένων από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) εργαστηρίων τα οποία βρίσκονται στη διάθεση τους στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Δήμου Δελφών (ΕΔΩ) & (ΕΔΩ)

και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας. (ΕΔΩ)Οι διασταυρωμένες ως άνω μετρήσεις έγκυρων φορέων που δεν ελέγχονται από τον Δήμο μας, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την καταλληλότητα τόσο του πόσιμου όσο και του θαλασσινού νερού της περιοχής μας.


Ο Δήμος Δελφών δεν ασχολείται με το ΠΑΚΟΕ και τις πανελλήνια γνωστές τακτικές του. Έχει ήδη μηνύσει τον κ. Χριστοδουλάκη (λέγε με ΠΑΚΟΕ...) για προηγούμενες αντίστοιχες ενέργειες του και του έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη από την ελληνική Δικαιοσύνη , την οποία εμπιστευόμαστε απολύτως, καθώς όπως έχει επανειλημμένα αποδειχτεί, στέκεται σταθερά στο ύψος της και δεν υποκύπτει σε πιέσεις, σε παιχνίδια εντυπώσεων και σε εκβιαστικές πρακτικές.

Γραφείο Τύπου


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...