Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

NOOR1 Αποκάλυψη: Στοχοποίησαν κρατικούς λειτουργούς για να σταματήσουν την έρευνα!

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και παρακρατικοί ενεργοποιήθηκαν από έναν «αόρατο» μηχανισμό για να εκβιάσουν έντιμους κρατικούς λειτουργούς την ώρα που έφταναν στην άκρη του νήματος για τον εγκέφαλο του ναρκοπλοίου!
Η Ελλάδα ετοιμάζεται να εξαρθρώσει την δικιά της «P2», στην μεγαλύτερη επιχείρηση που έχει γίνει ποτέ στη νεώτερη ιστορία.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Κατή αποκαλύπτει σήμερα στο Documento τους λόγους για τους οποίους ενεργοποιήθηκε ένα σκοτεινό σύστημα διαπλοκής «αιφνιδίως» προκειμένου να στοχοποιήσει έντιμους λειτουργούς, φτάνοντας ακόμα και να ζητήσει την παραίτηση της κυβέρνησης. Ο λόγος ήταν ότι η δικαστική έρευνα έφτανε στον εγκέφαλο της ελληνοτουρκικής συμμορίας της ηρωίνης, έχοντας μάλιστα στα χέρια της τρεις απόρρητες καταθέσεις που αποκάλυπταν την δράση ίσως της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δικαστικές και ανακριτικές αρχές κινήθηκαν αθόρυβα και με απόλυτη εχεμύθεια, έχοντας μάλιστα ενημερώσει προϊσταμένους και ανώτατους λειτουργούς με έγγραφες αναφορές. Όταν όμως έφτασαν σε συγκεκριμένη ροή χρήματος, αντί να στηριχθούν από σύσσωμο το πολιτικό και ενημερωτικό σύστημα, τους υποτιθέμενους πυλώνες της δημοκρατίας, έγινε κάτι που ιστορικά έχει συμβεί μόνον στην περίπτωση της Ιταλίας με την εξάρθρωση της διαβόητης στοάς P2!
Πολιτικοί φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους, από διαφορετικά κόμματα και ΜΜ»Ε» συγκεκριμένων συμφερόντων εξαπέλυσαν επίθεση κατά των ακέραιων δικαστικών λειτουργών με σαφή στόχο να τους εκβιάσουν, να τους τρομοκρατήσουν ώστε να σταματήσει η διερεύνηση της δολοφονικής οργάνωσης. Έχοντας μάλιστα κοινό εφαλτήριο παρακρατικούς μηχανισμούς, υποκλοπές, παγιδεύσεις και πλαστογραφίες.
Όλοι πλέον, εκτός από την ιστορία, θα λογοδοτήσουν και στην δικαιοσύνη.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...