Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Γαλλική παρέμβαση για το σκάνδαλο Noor1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πρόεδρος της επιτροπής διαφάνειας του Προέδρου Μακρόν, που προσφάτως έπαυσε τρεις υπουργούς για θέματα διαφθοράς αναλαμβάνει την ευθύνη για να παρέχει στην Ελλάδα την απαραίτητη στήριξη αλλά και να διερευνήσει τις προεκτάσεις γαλλικού ενδιαφέροντος.
Έπειτα από την αποκάλυψη του Ινστιτούτου Gatestone και τις πληροφορίες που θέλουν μεγάλο μέρος της ηρωινης να πήγαινε στις Βρυξέλες αλλά και στο Κοσυφοπέδιο, ο κορυφαίος νομικός κος Μινιάρ αναμένεται να θέσει τις γαλλικές υπηρεσίες στην διερεύνηση της υπόθεσης. Να σημειωθεί ότι οι Γαλλικές αρχές ερευνούσαν ήδη την ροή της ηρωίνης προς τις Βρυξέλλες, καθώς μετά τις έρευνες στο Μόλενμπέκ, διαπιστώθηκε πως η τουρκική ηρωίνη χρηματοδοτούσε τις τρομοκρατικές οργανώσεις που διέπραξαν τα στυγνά εγκλήματα σε γαλλικό έδαφος.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...