Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι οι πολίτες δεν θέλουν επιδόματα, θέλουν πίσω τις δουλειές τους

Το ΠΑΣΟΚ συμπληρώνει ότι «η Δυτική Μακεδονία, είναι αντιμέτωπη με την πρόκληση της μετάβασης σε μία νέα εποχή και χρειάζεται σχέδιο, χρόνο και χρήμα, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο «πρόγραμμα Ελλάδα», που εκπονήθηκε με τη συνεργασία των παραγωγικών φορέων της περιοχής.
Ό,τι ακριβώς της στέρησε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργοί του με το προωθούμενο έγκλημα της ερήμωσης του τόπου. Τα ταξίματα για φθηνό ρεύμα στη Δυτική Μακεδονία είναι επίδομα φτώχειας, από αυτούς που φέρνουν τη φτωχοποίηση. Οι πολίτες δεν θέλουν επιδόματα, θέλουν πίσω τις δουλειές τους και τα παιδιά τους, που μεταναστεύουν μαζικά στα ξένα. Δεν αξίζει τέτοια τύχη στη Δυτική Μακεδονία, δεν αξίζει τέτοια τύχη στην Ελλάδα».
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...