Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σκέψου… Φυσικά & Social. Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί στο σεμινάριο που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Σκέψου...Φυσικά & Social», την Δευτέρα 17 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ-Ακαδημίας 7).
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν 18:00-21:00 και απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.
Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook, πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του και καμπάνιες Facebook Ads. Επίσης τρόπους για έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος, χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και πώς να χρησιμοποιηθεί το email marketing προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, online strategy, client journey, online sales funnels καθώς και brand awareness.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο http://socialbiz.gr/
Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ. Media Partner της δράσης είναι ο Ελεύθερος Τύπος.  Με την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών: eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, InnovationGroup, ContactPigeon και SimpleRocks.
Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι εξής:
  • Ιωάννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια εταιρείας SimpleRocks.
  • Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.
  • HλίαςΤσαλδάρης: Data Analyst, SEM - SEO Consultant, ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.
  • Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant,  Eταιρεία ContactPigeon.
  • Γιάννης Καραμαγκάλης: Δημοσιογράφος, Digital Media Consultant
Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...