Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Δημοκρατική Συμπαράταξη - «Επιστρέψαμε» δηλώνει η Φώφη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Επιστρέψαμε" δηλώνει η Φώφη. Λέτε επιτέλους 
να πληρώσει κάποιος τα θαλασσοδάνεια του ; Δεν προφήτευαν όπως τους αρέσει να βαυκαλιζονται, αλλά προετοίμαζαν τα Μνημόνια! Υπόγεια αργά συστηματικά μεθοδικά με γερμανική πειθαρχία! Το ΠΑΣΟΚ μαζί με το γερμανικό ΣΚ αντιπροσωπεύουν
το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της μετάλλαξης ενός φιλολαϊκού χώρου σε ακραίο νεοφιλελεύθερο με τον φερετζέ της σοσιαλδημοκρατικής φρασεολογία!

 Να το πούμε ανοιχτα. 
Η οικογενειακή παρουσία Κυριάκου – Μαρέβας στην πρώτη γραμμή με τα μεγαλοστελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η αγαστή συνεύρεση τους με Φώφη-Γιώργο-Σημίτη αλλα και παραδοσιακά αντιμητσοτακικα στελεχη του ΠΑΣΟΚ ( Τσούρας, Μ Παπαϊωάννου ) ειναι το πιο ισχυρό μηνυμα για το νέο Μνημόνιο συνεργασίας της νεοφιλελεύθερης Ακροδεξιάς με την ελληνική έκδοση της σοσιαλδημοκρατίας!
Άλλωστε η διαχωριστική γραμμη στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές εχει ξεπεραστεί προ πολλού! Απο τη δεκαετία του 2000! Τοτε που ο Σημίτης, ο Γιαννίτσης και οι νεοφιλελε πένες της Καθημερινης και του Βήματος (θυμάστε τον περίφημο Μαρίνο ) ΔΕΝ προφήτευαν αλλά … προετοίμαζαν τα Μνημόνια που έρχονταν. Αθόρυβα, υποδόρια, ύπουλα, καμία φορα και φανερά! Μαζι έκαναν 14 κουρέματα εισοδήματος, μαζί 2 Μνημόνια, μαζί δεκάδες χιλιάδες απολύσεις, μαζι το προδοτικό PSI για τη σωτηρία των τραπεζων και των τραπεζιτών, μαζι την εθνικά υπονομευτική μεταφορά του χρέους σε Βρετανικό Δίκαιο!
Η ελληνική σοσιαλδημοκρατία ειναι απόλυτα ξεκομμένη απο το ΕΣΚ! Περίπου όπως το ΚΚΕ από τα σύγχρονα ευρωπαϊκά ΑΡΙΣΤΕΡΑ κινήματα! Απομονωμένη, καθώς κουβαλάει ακομα και σήμερα στην πρώτη γραμμη των συνεδρίων της τα ίδια ακριβως σύμβολα της διαφθοράς. Της συμμαχίας με την πραγματική Ακροδεξιά του Σαμαρά, του Αδωνη, του Πλεύρη, του Βορίδη και του Καρατζαφέρη και οχι με ένα κομμα της λαϊκής ριζοσπαστικής δεξιάς με μηδενική ατζέντα ακροδεξιών στοιχείων ή πράξεων!
Να τελειώνουμε! Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ έχουν προσδέσει πλέον άρρηκτα την ύπαρξη τους, στον ρόλο του στηρίγματος του νεοφιλελεύθερου αφηγήματος της ανεξέλεγκτης λιτότητας και της αποθέωσης της ασυδοσίας της αγοράς στην κοινωνία! Και ταυτόχρονα τη χρησιμότητα του διαρκούς “πλυντηρίου” των σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών της νεοφιλελέ Ακροδεξιάς που αντιπροσωπεύουν ο Κούλης Μητσοτάκης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, οι τραπεζίτες και μια δράκα διεφθαρμένοι ολιγάρχες της πυρκαγιάς που καμία σχεςη δεν έχουν με τα παραδοσιακά επιχειρηματικά και εφοπλιστικά τζάκια του τόπου! Αυτο ειναι το νέο ή και πιο παλιό landmark του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης!
Ακόμα και η επιλογή “πρώτα η εκλογή αρχηγού και μετά ολα τ’ άλλα” καταδεικνύει ότι καμία ρήξη, καμία ουσιαστική αυτοκριτική ή απαλλαγή απο τη βρωμερή παθογένεια του παρελθόντος δεν πρόκειται να γίνει παρα μόνον … αλλαγή anchor man όπως σε ενα καναλι, για τη νέα σεζόν! Γιατι αυτό εχει γίνει η σοσιαλδημοκρατια στην Ελλάδα! Ένα πειρατικό καναλι που εκπέμπει σε κατειλημμένη συχνότητα (του ΕΣΚ!)! Με μια παλιά άδεια που ποτέ δεν ανανεώθηκε !

thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...